GODT NYTT ÅR!

Da var det brått blitt 2019, og vi er i gang med vårsesongen.
Vi glemte helt å oppdatere dere på hvordan det gikk på regionsmesterskapet: Vi fikk 2 plass i 2 divisjon. Bare slått av Randesund skolemusikk. Vi er strålende fornøyd.

Ellers var i med på julegrantenning utenfor Voie kirke 2 desember. Det høljregnet, men under parasoll spilte vi til juletregang, og ordfører Harald Furre tente lysene på juletreet.

16. desember var vi med på den store julekonserten i Voie kirke. En fullsatt kirke hørte på og vi fikk gode tilbakemeldinger.

Lørdag 22 desember spilte vi på Vågsbygd senter. Både inne og ute. Vi fikk også spille inne på Meny Vågsbygd, og det var stor stas da vi kom dit. Ei av de ansatte filmet det hele og la det ut direkte på Facebook. Gøy å kjenne vi er velkomne.

Julaften var vi tradisjon tro igjen i Voie kirket og spilte på den andre gudstjenesten.

Nå er det vårsemesteret som er i gang. Vi har hatt noen øvelser allerede, og helgen 25-27 januar skal vi ha seminar.

Onsdag 30 januar skal vi har solistkonsert i gymsalen på Sjøstrand. Alle som ønsker det er hjertelig velkomne kl 1815-1900. Dette er en flott opplevelse å se de flotte musikantene hver for seg, og ikke bare hele korpset på en gang.

Hvis du lurer på hva som skjer videre i dette semesteret sjekk ut kalenderen her på denne siden. Der kommer det fortløpende inn det vi skal være med på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *