Høsten er i gang!

Da var sommerferien over og korpset er i gang for fullt. Nye og gamle musikante har hatt to og tre øvelser så langt. Vi har spilt for fire flotte konfirmanter. Hennig Olsen leide oss inn for å ønske en av deres medarbeidere velkommen hjem etter å ha gått Norge på langs. Det er moro å vise seg fram i byen.

21 nye aspiranter har startet, og det er er gøy å se hvor ivrige de er. Blir en fantastisk høst med de.
Til helgen skal vi ha seminar på Møvig skole, og det er sosialt og gøy for alle.

Ellers er det Regionsmesterskap i Kilden den 28 oktober. Vi har i flere år vært i Arendal, men det blir bra å spille på hjemmebane. Håper mange kommer og hører på.

Vi trenger sårt voksne som kan være med å arrangere Loppemarked 14 oktober. Det begynner å haste, så ta kontakt med oss hvis du føler du kan gi oss en hjelpende hånd. Dette er en av våre største inntektskilder og vil helst ikke avlyse det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *