Hva har vi gjort i det siste!

Selv om 17 mai er over øver og spiller vi. Den 9 juni deltok vi på Musikkorpsenes dag i Kristiansand. Her fikk vi vist fram at vi spiller mye annet enn marsjer. Det var lagt opp til flere konsertplassene rundt i Kvadraturen, og vi fikk spilt noen av stykkene vi spiller. Sammen med mange andre korps masjerte vi ned til Kilden. Her var det flere av våre musikanter som fikk spille med Marinens korps, og vi fikk høre Ole Edvard Antonsen spille og fortelle om sin oppvekst i korps.

Søndag 19 juni spilte vi i Voie kirke på Gudstjenesten. Her var vi med å spille på flere av salmene sammen med organisten. Vi spilte også noen stykker. Gøy å spille på ulike arrangement.

13 juni hadde Hanne Gjersvold sin siste øvelse med oss. Hun er nå ferdig på videregående og skal på folkehøyskole til neste år. Hun har vært med i 10 år, og startet opp da korpset nesten var nedlagt. Nå er hun den mest erfarne og vi vil savne hennes fantastiske klarinett spill. Hanne har vært utrolig flink til å lære bort, så de yngre som spiller klarinett vil nok savne henne ekstra mye. Sofie overrakte ett skjold med alle Hannes medaljer på. Takk Hanne for alt du har bidratt til hos oss.

Det siste som skjer i år er Sørlandets korpsfestival i Dyreparken 23-24 juni. Vi kommer tilbake med bilder og informasjon fra det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *