17 mai 2018

Da er det snart 17 mai igjen, og som alltid er vi arrangører på Møvig skole.  Slik ser dagen ut i Ytre Vågsbygd:

Kl 0945 Oppstilling av skoletoget i Sjekteveien ved Voiebyen skole, avd. Voie.

Kl 10.00 Avgang for skoletoget.

Kl 11.00 Velkommen til arrangementet på Møvig skole.                     Tale for dagen ved elevrådsleder Møvig skole, Tine Einarsen.            Hilsen fra Voiebyen skole.                                                                                              Ja vi elsker, 2 vers.                                                                                                               Gud signe vårt dyre fedreland, 1 vers.

Kl 13.00 Arrangementet på Møvig skole avsluttes.

Håper vi ser dere alle sammen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *